Monday, June 27, 2022

Frații Petreuș

1 day agoIon Petreuș a murit la 22 iunie 2002 în urma unui accident petrecut în curtea casei. El era internat într-un.


Gheorghiță Bătu Te Ar Sfantu In 2022 Fashion Dresses Flapper Dress

CU toate acestea acum exact 20 de ani pe 22 iunie 2022 Ion se stingea din viață în urma unui accident petrecut chiar în curtea casei sale.

. Tragica veste a fost anunțată de prezentatoarea Iuliana Tudor. 1 day agoFrații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. Fratele regretatului artist Ion Petreuș a murit în urmă cu 20 de an.

Cântecele lor au răsunat în întreaga lume și. Ștefan Petreuș alături de fratele lui Ion au devenit o adevărată legendă a folclorului românesc sub numele de Frații Petreuș. Anunțul a fost făcut pe Facebook de către realizatoarea TV.

Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna. Celebrul interpret Ștefan Petreuș s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. 1 day agoFrații Petreuș însemnează internaționalizarea folclorului maramureșean autentic.

1 day agoȘtefan Petreuș membrul celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani. Rămas bun se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Iulianei Tudor. Ștefan Petreuș membru al celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani.

Ștefan Petreuș cunoscutul interpret de muzică populară a murit la vrsta de 82 de ani. Ștefan Petreuș un simbol al Maramureșului s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Ion Petreuș fratele lui Ștefan Petreuș a decedat în urmă cu 20 de ani la vârsta de 57 de ani.

Frumusețea cântecului maramureșean a devenit sinonim cu numele lor. De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri. Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean.

Frații Petreuș vor rămâne mereu în sufletul fiecărui iubitor de folclor și prezenți printre noi prin moștenirea culturală pe care ne-au lăsat-o în dar și pentru asta le suntem profund recunoscători. Amintim faptul că la data de 3 martie a anului 2020 Preasfinţitul Părinte Iustin Episcopul Maramureşului şi Sătmarului a conferit artistului Ştefan Petreuş în. 1 day agoTrupa Fraţii Petreuș FOTO Wikipedia.

1 day agoȘtefan Petreuș membru al celebrei trupe Frații Petreuș din Maramureș a murit la vârsta de 82 de ani. Frumusețea cântecului maramureșean a devenit sinonim cu numele lor. De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri.

S-a stins din viață Ștefan Petreuș. Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Ionel Bogdan a menţionat într-o postare pe pagina de Facebook că folclorul maramureşan este sinonim cu Fraţii.

1 day agoEste din nou doliu în muzica românească. 1 day agoFrații Petreuș însemnează internaționalizarea folclorului maramureșean autentic. 1 day agoȘtefan Petreuș cunoscutul interpret al formației Frații Petreuș a încetat din viață la vârsta de 82 de ani.

Rămas bun se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a. Frații Petreuș sunt din nou împreună în ceruri iar nouă ne-a rămas muzica lor excepțională și dragostea lor pentru folclorul maramureșean. Ștefan Petreuș a făcut parte din celebra formaţie Frații Petreuș.

Inclusiv Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului. 1 day agoȘtefan Petreuș cunoscut interpret de muzică populară a murit sâmbătă 25 iunie la vârsta de 82 de ani a anunțat într-o postare pe pagina personală de Facebook Iuliana Tudor realizatoarea emisiunii Vedeta Populară de la postul public de televiziune. El avea vârsta de 82 de ani.

S-a stins din viață Ștefan Petreuș. Amintim faptul că la data de 3 martie a anului 2020 Preasfinţitul Părinte Iustin Episcopul Maramureşului şi Sătmarului a conferit artistului Ştefan Petreuş în. 1 day agoDe-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri.

Datorită lor Maramureșul a crescut în prestigiu și a fost cunoscut în lume. Aproape 300 de artiști din 24 de țări pe afișul final Electric Castle. Datorită lor Maramureșul a crescut în prestigiu și a fost cunoscut în lume.

Ştefan Petreuş unul dintre fondatorii grupului Fraţii Petreuş din Maramureş a încetat din viaţă sâmbătă la vârsta de 82 de ani. Cunoscutul interpret de muzică populară Ștefan Petreuș a murit sâmbătă 25 iunie. Acesta a făcut parte din celebra formaţie Frații Petreuș.

Cei doi era renumiţi pentru cntecele din zona Maramureşului. Ştefan Petreuş care alături de fratele său Ioan Petreuş a format celebrul duet Fraţii Petreuş din Maramureş a încetat din viaţă sâmbătă la vârsta de 82 de ani. 1 day agoA murit Ștefan Petreuș ultimul din celebri Frați Petruși.

1 day agoȘtefan Petreuș a murit la 20 de ani de la decesul fratelui său. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş Ionel Bogdan a precizat într-o postare pe pagina de Facebook că folclorul maramureşan este sinonim cu Ștefan și Ioan Petreuș. Cântă frații Petreuș și Maria Marcu.

1 day agoDoliu uriaș în lumea artiștilor. Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna. Cetera lui Ștefan Petreuș a tăcut pentru totdeauna.

Artistul s-a lovit la cap și a încetat din viață la secția Neurochirugie a Spitalului Județean Maramureș. Artistul a făcut parte din celebra formaţie Frații Petreuș renumita pentru cântecele din zona Maramureşului. S-a stins din viață Ștefan Petreuș.

Ștefan Petreuș s-a născut pe 3 martie 1940 în Glod Maramureș. De-acum Frații Petreuș sunt împreună și cântă lângă îngeri. Imediat după tragica veste comentariile au început să curgă pe reţelele de socializare.


Pin On Artisti Adevarati


Frații Petreuș Mie Gheorghe Mi Spune N Sat Video


Fratii Petreus Zi Dantu Lui Grigorut Video Girls Dresses Flower Girl Dresses Fashion


Florica Duma Descununa Ma Parinte Youtube Sis Youtube Care


Fratii Petreus Zi Dantu Lui Grigorut Video Girls Dresses Flower Girl Dresses Fashion


Tropotita Dance From Maramures Fashion Raincoat Coat


Fratii Petreus Asa Beau Oamenii Buni Baseball Cards Transylvania Romania Folk


Pin On Artisti Adevarati


Angelica Balasa Costache Bate Vantul Frunza N Codru Video Couple Photos Angelica Photo


Pin By Alexandru Georgescu Ploiești On Satul Romanesc In 6 500 Imagini La Mama Country Roads Alice


Pin On Romanian Yugo Music


Trecem Peste Tot Shoby Versuri Muzica Neon Signs Neon Arabic Calligraphy


Fraţii Petreus Ceterasul Stefan Născut In 1940 Si Zongorasul Si Vocalistul Ion Care A Trăit Intre Anii 1945 2002 Interpret History Folklore Ethnographic


Pin On De Cumpărat


Margareta Clipa Ia Uitati La Bade Al Meu Video Winter Hats Crochet Hats Fashion


Angelica Balasa Costache Bate Vantul Frunza N Codru Video Couple Photos Angelica Photo


Pin On Nestemate Din Muzica Populata


Fratii Petreus Cine A Zis Dorului Dor Video


Pin On Maria Bologa

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya